Selecteer een pagina

Over Jobien.

Creatief denker en doener.

B2C & B2B diensten van concept tot oplevering.

Creatieve concepten / Campagnes / Activatie / Branded social content, tools en filters / Merk identiteit / Design / Video / DM campagnes / Marketing communicatie ondersteuning.

Creatief denker en doener.

Het zit in mijn genen. Al mijn creaties moeten origineel en creatief zijn. Zelfs als ik in de keuken sta houdt het niet op. Om deze (af en toe irritante) eigenschap in goede banen te leiden maak ik nu opdrachten voor het MKB. Dan heeft iedereen er wat aan.

 

Mijn werk heeft meer swag dan ik.

Als je me zou zien, zou je niet meteen denken: “zo, die is creatief!” Want waar zijn mijn coltrui, tattoo’s en design bril? Goed punt. Daarom laat ik mijn werk voor me spreken. Bekijk hier relevant werk. 

Ik maak niet wat je vraagt.

Ik maak wat je nodig hebt.

Met de intrede van nieuwe technologie en (sociale) media gaat de verspreiding van informatie en communicatie steeds sneller. Veel organisaties staan voor de vraag: wie is mijn doelgroep, wat vinden ze belangrijk en hoe bereik ik ze? Doelgroepgerichte communicatie wordt dus steeds belangrijker. Ik ontwikkel creatieve concepten die de doelgroep op eigen wijze, in eigen taal, middels eigen kanalen aanspreken. 

Ik wil voorzien in deze behoefte en een partner zijn mijn klanten: samen nadenken hoe we hun communicatie en marketing doelstellingen kunnen realiseren.

Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik blije gezichten wil maken… Met mijn klanten werk ik samen om hun klanten blij te maken. Dat doe ik door werk te maken met een verrassende, creatieve of grappige kwinkslag.

 

Speciale interesses

Nieuwe technologiën – relatiegeschenken – humor – food – patisserie