Selecteer een pagina

Relatiegeschenken

Zijn leuk om te bedenken.

Infinity’s favoriete hardware.

 

Opdrachtgever: Infinity IT B.V.
Optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Opdracht: Bedenk een relatiegeschenk dat past bij het bedrijf. By the way, we houden heel erg van stroopwafels.

Concept: Infinity’s favoriete hardware.

Samen met ICT bedrijf Infinity IT B.V. bedacht ik dit stroopwafelblik AKA ‘harde schijven’ als relatiegeschenk. Ze zijn erg handig en te gebruiken tijdens het werk.

Door humor te gebruiken creëeren we een laagdrempelige setting en geeft dit een positieve associatie met het merk. Wanneer het geschenk een relatie heeft met een product/dienst wordt je merk beter onthouden.

The Crazy Snowball Fight Kit.

 

Werkgever: The Crazy Ones Rotterdam
Witte winter garantie kunnen we niet geven. Maar Crazy Christmas garantie wel! Met deze Snowball Fight Kit kunnen  bedrijven en hun werknemers toch het echte wintergevoel ervaren door elkaar in te peperen met keiharde ballen.

Rule nr. 1 You do not talk about The Crazy Snowball fight Kit.

S.O.S. relatiegeschenk idee.

(Scherp. Origineel. Snel.)

Situatie

ARA | ART

Werkever: ARA Rotterdam (reclame bureau)

Opdracht: Eind 2011 gaf ARA aan haar relaties kaarten weg voor ART Rotterdam. Digitale kaarten moeten vergezeld worden in een leuke ‘verpakking’.

Concept: ARA  |  ART
Als reclamebureau heeft laat ARA zich inspireren door kunst. Dit wil ze delen met haar relaties. ARA inspireert haar klanten met toegangstickets voor ART Rotterdam. Bij deze tickets stuurt ARA haar eigen kunst mee. Met in de hoofdrol 2 ARA’s (medewerkers) die samen ART maken.