Selecteer een pagina

Start Smart.

Online campagne voor Startersnetwerk Hoeksche Waard.

Opdrachtgever:
Startersnetwerk Hoeksche Waard. Het netwerk bestaat om elke startende ondernemer te helpen, te inspireren en te laten groeien.

Opdracht: 
Startersnetwerk wil haar netwerk vergroten met meer jonge en enthousiaste ondernemers.

Concept: Start Smart.
Startersnetwerk Hoeksche Waard laat zien dat het starten van een eigen onderneming geweldig is, want je bent eigen baas, maar tegelijkertijd sta je voor behoorlijk wat uitdagingen. Startersnetwerk bestaat om elke startende ondernemer te begeleiden in goede en slechte tijden.

Startersnetwerk communiceert vanuit 3 peilers:
•  Start de connectie  •  Start de inspiratie   •  Start de groei

Video advertentie voor bazen zoals jij.

Direct mailing: Starterspakket voor beginnende bazen in de Hoeksche Waard

Gemeente Hoeksche Waard

Klant: Gemeente Hoeksche Waard en StartSmartHW
De Gemeente Hoeksche Waard wordt elk jaar meer startende ondernemers rijker. Vanaf het moment dat je een bedrijf hebt ingeschreven bij de KVK komt er veel op je af. Starten is leuk, maar vooral ook erg spannend en soms ook best wel @#$#@. Starters hebben veel uitdagingen. Van administratie opzetten, het vinden van klanten of het laten groeien van je bedrijf.

Vraag: De gemeente wil deze startende ondernemers helpen door ze wegwijs te maken in wat de Hoeksche Waard voor starters te bieden heeft. Zodat deze ondernemers de grootste kans hebben om succesvol te zijn in de Hoeksche Waard. Om deze reden is mij gevraagd een starterspakket te ontwikkelen die ondernemers wegwijs maakt.

concept: Wanneer je bent ingeschreven bij de KVK ben je nog niet op de hoogte van de mogelijkheden die de Hoeksche Waard je biedt. Daarom helpen we ondernemers met slim starten. 

Dit is brievenbus pakket bevat de essentiële informatie om startende ondernemers slim te laten starten in de Hoeksche Waard:
1. De Hoeksche Waaier met relevante informatie die elke starter in de Hoeksche Waard nodig heeft zoals bijvoorbeeld: informatie over het Ondernemersloket bij de gemeente, verschillende netwerkclubs, inspiratiesessies, waar je terrecht kunt bij een Startcoach. Deze informatie wordt ondersteund met korte interviews met starters, ondernemerstips en grappige insights.
2. Een fijne mok om je op te vrolijken. 

Relatiegeschenk StartWatch.

Doe de Elevator Pitch Filter en win een jaar lang gratis lidmaatschap!

Opdracht:
Tijdens de corona periode van december 2020 wilde het bestuur de leden van StartSmartHW een hart onder de riem steken.

Concept: 
Om de pitch skills van onze leden te onderhouden heb ik dit relatiegeschenk ontwikkelt.

Het lid ontvangt een pakket met daarin de Startsmart StartWatch! Met deze StartWatch kan je een korte en krachtige pitch oefenen! Waarna je deze skills in praktijk kan brengen met de door mij ontwikkelde Instagram en Facebook filter. Want je pitch oefenen is belangrijk! Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten.

Ook handig: Een filter genereert meteen ook content voor de social kanalen!